Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » Přírodní kosmetika » Nimbový olej


        

Nimbový olej

Zklidňující antimikrobiální péče pro problematickou pleť

skladem

 

Číslo produktu: 01242
výrobce: Nobilis Tilia
Velikost
naše cena bez DPH: 276 Kč
naše cena s DPH (21 %):
334 Kč

do košíku:
  ks  
Způsob získávání:Lisovaný za studena / jednodruhový
Tuhnutí oleje:Tuhne při teplotách okolo 20 °C.
Latinský název:Azadirachta indica
  • Pro aknózní pleť
  • Pro mastnou pleť
 

 

Dodejte vaší pleti pocit lehkosti a svěží čistoty. Nimbový olej podporuje přirozenou regeneraci především mastné a problematické pleti. Šetrně ji čistí, jemně o ni pečuje a zároveň posiluje její přirozenou obranyschopnost, dodává jí potřebnou výživu a dlouhodobě ji zvláčňuje. Používá se také k ošetření a péči o podrážděnou pokožku, při štípancích či drobných oděrkách. Svou charakteristickou vůní, sirnou a nahořklou, se vymyká ostatním známým rostlinným olejům.

JAK SE POUŽÍVÁ

Jemnou masáží vtírejte do pokožky.

KOMU UDĚLÁ RADOST

Největší radost z něj budou mít všichni, kdo využijí jeho účinky při péči při výskytu akné či plísní.


KOMPLETNÍ SLOŽENÍ
  • Azadirachta Indica Seed Oil (nimbový rostlinný olej).

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.